Tijdsmanagement voor systeembeheerders

Time Management for System AdministratorsBoeken voor time management zijn er in overvloed als je een boekhandel binnenloopt, maar ze zijn allemaal vrij generiek en niet voor iedereen bruikbaar. Systeembeheerders is z’n groep professionals voor welke deze generieke boeken niet echt bruikbaar zijn.

Time Management for System Administrators gaat dan ook op speelse wijze door de materie en veel herkenbare voorbeelden. Ook veel van de tips zijn goed direct bruikbaar en worden soms naarmate het boek vordert uitgediept voor betere resultaten. Er wordt ook voldoende tijd besteed om je het gevoel te geven dat je dingen bereikt en hoe je met tegenslag kan omgaan. Dit is dan ook zeer zeker een aan te raden boekje omdat het goed wegleest en ook uitnodigt om meerdere malen na te slaan in de toekomst.